„Pareri personale putem avea in baie” – Dragnea o face pe sfantul si-l critica pe Serban Nicolae

actualitate

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa anularea gratierii coruptilor. Liderul PSD l-a criticat pe senatorul Serban Nicolae si declaratiile facute de acesta pe tema legii gratierii. Seful social-democratilor a declarat ca situatia va fi „transata” in partid, dar ca el nu va mai „permite” ca membri ai PSD sa afecteze prin actiunile lor imaginea partidului.

„Sunt destul de dezamagit de modul in care a functionat pana acum Comisia juridica de la Senat. Pe mine ma intereseaza ca in legea care va fi votata sa nu fie acele amendamente. Legea gratierii nu va cuprinde gratierea faptelor de coruptie. (…) Ce s-a intamplat la Comisie ieri, ce s-a intamplat astazi, ce se va putea intampla in continuare, va fi un subiect de discutie in partid. Acele amendamente nu vor intra in raportul final al Comisiei. Pareri personale putem avea fiecare dintre noi in baie sau in alte locuri. Eu cand vorbesc, ca presedinte al PSD, vorbesc statutar in numele partidului si in urma unor decizii care s-au adoptat in partid”, a declarat Dragnea, potrivit Digi 24.

Potrivit acestuia, in prima sedinta a Comitetului Executiv se va discuta situatia de la Senat si, implicit, a senatorului Serban Nicolae.

„Nu o sa mai permit nimanui sa afecteze imaginea acestui partid”, a continuat seful PSD.

Intrebat daca se impune o demisie a lui Serban Nicolae, Liviu Dragnea a spus ca lucrul acesta il va transa in partid.

„ Nu, nu am vorbit. Am postat, aseara, pe Facebook un text in care am reiterat ceea ce am spus si spun de luni de zile, un punct de vedere pe care nu mi-l schimb, si anume ca nu sunt de acord sa se gratieze faptele de coruptie”, a continuat Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: