Parintii Adinei Samson: „A imbolnavit-o psihic nenorocitul asta. E psihopat asta, e nebun“

news

Parintii Adinei Samson confirma spusele fiicei lor, potrivit carora n-au fost niciodata de acord cu relatia de iubire dintre cei. Oamenii spun ca n-au cunoscut multa vreme detaliile dramatice scoase la iveala de ancheta DNA si ca au inceput sa puna cap la cap lucrurile abia in ultimele zile.

Familia Samson locuieste impreuna cu fiica lor intr-un apartament din cartierul iesean Nicolina. Tatal Adinei spune ca in fata blocului roiau zi si noapte masini ale Politiei. “Eu acum mi-am dat seama ce cauta doua masini de circulatie, undeva la un colt cu intrare aici, ca-i cu sens unic. Puteai sa te duci sa-i prinzi acolo, pe soferi. De ce ai intrat? Na, amenda. Dar tu stai aici ca sa te vad eu? Cum ar fi sa… pui un militian paznic la un bloc sa prinzi hotul? Cam asa ceva. Inseamna ca-i demult doamna Adina filata… De vreo doi ani, din 2013, de la sfarsitul lui 2013, am inteles. De atunci, da. El a facut o obsesie”, a declarat tatal Adinei Samson reporterilor televiziunii locale Tele M, citati de Adevarul.

Barbatul mai povesteste un episod in care fiica sa a incercat sa se angajeze in alta parte, dar respectivul angajator ar fi fost sunat de primar care i-ar fi spus sa-si vada de treaba.

“Ea a vrut sa plece de anul trecut, din octombrie. La o societate, undeva, sa-si gaseasca ceva mai bun, sa plece din Primarie. A depus CV-ul, a fost la interviu, a chemat-o la interviu, are si ea o facultate, are doua masterate… Adica nu a fost fulminant, a progresat, are 33 de ani, ce-i asa fulminant? S-a pregatit la Universitate, a facut management si comunicare, deci stie meserie, nu-i venita asa. A doua zi i-a dat telefon nemernicul asta (primarul Nichita – n.r.) celui de acolo, societate, ceva. I-a dat telefon si i-a zis sa n-o angajeze. Si i-a zis ei: in Iasi nu ai ce cauta, nu te angajeaza nimeni”, a adaugat tatal Adinei Samson.

Tatal Adinei Samson spune ca oamenii primarului au ajuns s-o haituiasca pe fiica lor chiar si in spital, acolo unde fiica lor mergea sa se trateze de boala pe care a capatat-o din cauza stresului.

“A imbolnavit-o nenorocitul asta, a imbolnavit-o psihic. Pe una am cunoscut-o la spital, m-am dus eu cu mancare la ea, si venise, acolo, chipurile o prietena sa vada, o colega de-a ei, nu-i mai dau numele, si venise si prietena ei, o urmarea sa vada ce face in spital. Deci prietenele puse de el, puse de el ca s-o traga de limba si sa-i spuna exact unde se duce. E psihopat asta, e nebun, e bolnav mintal, asta e, n-ai ce sa-i faci. Daca pui tu si politia, si politia rutiera o pui… Si ea s-a imbolnavit, se ducea la spital si facea perfuzii si probabil ca ei ii pierdeau urma, ca ea se ducea dimineata acolo. Si se ducea la spital sa faca perfuzii si ma duceam de multe ori cu ea, cu taxiul, nu putea sa mearga singura si ei ii pierdeau urma si trimiteau, trimiteau orice politist aici sa o urmareasca”, a adaugat tatal Adinei Samson.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: