politica

Parlamentari AUR, scandal ca sunt tinuti la poarta Ministerului Energiei: „Suntem demnitari, au pus jandarmii sa ne pazeasca”

George Simion si mai multi parlamentari AUR au venit, marti, la sediul Ministerului Energiei pentru a forta o intrevedere cu ministrul Energiei, Virgil Popescu. Ei s-au plans ca au fost tinuti la poarta, in frig, si ca au fost adusi jandarmi sa ii pazeasca.

Parlamentarii AUR au venit sa faca scandal pentru ca mineri din mai multe zone ale tarii nu si-ar fi primit salariile la timp.

„Atitudinea asta este a unui nesimtit. Suntem demnitari ai statului roman, nu am venit sa cersim. In momentul in care ai 30-40 de parlamentari la poarta, in loc sa ne poftesti in birouri sa ne dai un ceai cald, sa ne intrebi care e problema, ne tii aici, la poarta, este o atitudine inacceptabila fata de demnitari ai statului roman. Stiu ca nu va place, trebuie sa ne respectati ca parlamentari, nu sa trimiteti jandarmii pe noi, este inacceptabil sa puneti jandarmii sa ne pazeasca”, a declarat la intrarea in minister deputatul Dan Tanasa.

George Simion a spus apoi ca a fost sunat de ministrul Energiei, care i-a transmis ca este prezent in sediu doar un secretar de stat de la UDMR, proaspat nimit. Ministrul i-a mai certu sa aiba rabdare pentru ca se vor intalni mai tarziu. Simion a constinuat sa faca scandal in holul ministrului intr-un live pe Facebook, solicitand celor care il urmareau sa il sustina.

La protest participa 30 de parlamentari AUR, care ii cer ministrului Virgil Popescu sa intervina „urgent” in rezolvarea unor probleme „arzatoare”, cum ar fi deblocarea carbunelui din Portul Constanta pentru repornirea Termocentralei Mintia si plata drepturilor restante pentru minerii inchisi in Mina Crucea (Suceava).

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

10 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

10 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

10 ore ago