Parlamentarii se baricadeaza, nimeni nu mai are voie sa viziteze Casa Poporului. Reprezentantii poporului fug de popor

politica

Liderii Camerei Deputatilor si Senatului decid astazi ca nimeni nu m ai are voie sa viziteze Palatul Parlamentului pana la data de 31 martie.

„Astazi, in cadrul sedintei Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor, se va hotari instituirea urmatoarelor masuri:

– suspendarea vizitarii Palatului Parlamentului pana la data de 31 martie a.c.;

– analizarea, de catre persoanele competente, a prezentei invitatilor la diverse evenimente aflate pe agenda parlamentara, astfel incat, la aceste evenimente, sa participe strict persoanele a caror prezenta este absolut necesara.

– suspendarea programului de internship de la Camera Deputatilor si a altor programe de stagii din cadrul grupurilor parlamentare, comisiilor parlamentare, precum si de la membrii Biroului permanent.

De asemenea, avand in vedere numarul mare de petenti care se deplaseaza din intreaga tara pentru a solicita informatii sau a depune documente, incepand cu data de 10.03.2020, activitatea de relatii cu publicul pentru persoanele fizice a celor doua institutii se va face doar prin telefon sau prin corespondenta postala sau electronica, urmand a fi comunicate pe site-ul fiecarei institutii informatiile de contact”, a anuntat senatorul Alina Gorghiu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: