Partidul este Dragnea. Slugarnicie excesiva in PSD fata de liderul suprem, primarul din Iasi este acuzat de actiuni „josnice” si „mizerabile”

politica

Excluderea lui Mihai Chirica din PSD este o chestiune fireasca, ce trebuia practic formalizata, in conditiile in care primarul Iasiului, prin atitudinea avuta, s-a despartit mai demult de colegii sai, atacand „in mod josnic, mizerabil partidul care l-a sustinut politic”, a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al social-democratilor, Adrian Dobre.

„Este o chestiune care trebuia formalizata (excluderea lui Chirica – n.r.), pentru ca, practic, despartirea dintre dl Chirica si PSD s-a facut mai demult, prin atitudinea dlui Chirica, care practic nu mai avea nicio legatura cu PSD, nici de facto, nici de jure. Era o chestiune normala si fireasca si era absolut natural sa se intample acest lucru. Nu reprezinta o pierdere pentru PSD plecarea dlui Chirica, ba, din contra, reprezinta un castig, pentru ca un om care intelege sa isi atace intr-un mod josnic si mizerabil partidul politic care l-a propulsat pana la urma in functiile si demnitatile publice nu merita increderea nici a partidului, nici a colegilor”, a sustinut Adrian Dobre.

Reamintim ca Mihai Chirica l-a atacat doar pe Dragnea, nu si partidul, dupa ceĀ seful PSD a sustinut intrarea in vigoare a OUG 13.

Dobre a maiĀ aratat ca PSD are o resursa umana extraordinara, existand insa „si accidente”.

„PSD are o resursa umana extraordinar de valoroasa, dar, din 600.000 – 700.000 de membri, iata ca mai sunt si accidente. Sigur ca nu le putem lasa sa prolifereze, pentru ca, pana la urma, ar fi injust fata de toti ceilalti colegi care au fost jigniti de dl Chirica si batjocoriti ca atitudine si s-au simtit nedreptatiti de atitudinea dlui Chirica. Si, in mod normal, trebuia sa luam o decizie. Si iata ca decizia cea mult asteptata a venit”, a subliniat purtatorul de cuvant al PSD.

Biroul Permanent Judetean al PSD Iasi a decis, in sedinta de vineri, excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum si viceprimarului Gabriel Harabagiu si a presedintelui executiv al Organizatiei Municipale Iasi a social-democratilor, Sorin Iacoban. Pentru demiterea celor trei au votat 18 din cei 23 de membri prezenti la sedinta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: