Partidul interlopilor. Dancila a primit cadou o sabie din partea sefului PSD Arad: „Sunteti un samurai”

politica

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea presdintelui PSD Arad, Dorel Caprar. Acesta i-a spus Vioricai Dancila ca „sunteti un samurai, chiar daca sunteti femeie”.

„Doamna Viorica Dancila, din punctul meu de vedere sunteti un samurai, chiar daca sunteti femeie. Sunteti mult mai puternica decat multi barbati, inclusiv decat cei sase, sapte barbati care au facut front comun ca sa dea jos Guvernul Romaniei. Avem incredere in dumneavoastra. Trebuie sa fiti sigura ca veti castiga alegerile. Am vazut cum va iubesc oamenii. Vreau sa va rog sa acceptati mici cadouri simbolice, din partea mea si a organizatiei, cadouri care sa va calauzeasca in lupta cu acei barbati si nu numai, doamna prim-ministru. In primul rand o sa va fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei sabii, care sper sa va ajute sa taiati atat la propriu, cat si la figurat, tot ce trebuie taiat, iar dumneavoastra stiti exact la ce ma refer eu”, a spus Dorel Caprar, la Arad.

„Viorica Dancila este curata ca lacrima, este precum un samurai care lupta pana la sfarsit”, a continuat Caprar.

Dupa sabie, Caprar i-a oferit cadou lui Dancila si o „icoana facatoare de minuni”.

„ Avem o icoana facatoare de minuni care este la manastire, cu siguranta aceasta icoana si Dumnezeu va va calauzi in lupta pe care o aveti cu fortele raului, cu cei care doresc dezbinarea Romaniei”, a mai spus Caprar.

Mai mult despre: ,

Comentarii: