politica

Partidul lui Coposu, distrus definitiv. Pavelescu acuza magistratii de „tradare de tara”: „Bestii, prosti si nesimtiti”

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, sutine ca magistratii care protesteaza fata de OUG 7 a lui Tudorel Toader sunt „tradatori de tara”. El ii califica pe acestia drept „bestii, prosti si nesimtiti”.

„Au livrat societatii minciuna, nedreptate, teroare, dispret”, acuza Pavelescu intr-o postare pe Facebook.

„MAGISTRATII MINCIUNII – RUSINEA ROMANIEI! ATI TRADAT TARA!

Magistratura nu este numai o profesie onorabila, ci si una banoasa in Romania. Cam dintotdeauna magistratii au fost alintatii societatii: salariile cele mai mari, pensiile de asemenea, multe alte avantaje legale. Ce li s-a cerut sa dea in schimb? Corectitudine, verticalitate, competenta.

I-am vazut, insa, taman in partea cealalta. Au livrat societatii minciuna, nedreptate, teroare, dispret. Nu erau cu putinta toate acestea FARA O COMPLICITATE GENERALA. Nici vorba ca Portocala, Onea, Man, Ardelean, Uncheselu, Veverita, Iacob, Bulancea, Lazar, Kovesi, dar si printre judecatori dintre care au aparut Camelia Bogdan, Lavina Stanciu, Tarcea, Matei etc. au fost si sunt singulari! EI SUNT DOAR CEI CARE AU FOS PRINSI! Si, de ce? Pentru ca s-au si expus ca niste bestii, ca niste prosti, iar nesimtirea lor nu putea trece neobservata. Dar cei care au actionat si actioneaza cu aceeasi agresivitate si minciuna, dar nestiuti? Sa fie foarte clar, minciuna si coruptia – mai mult decat morala – sunt GENERALIZATE in justitie. PUNCT!

I-am vazut si zilele trecute ”protestand” pentru o ORDONANTA CORECTA! Nici vorba despre ce tot indruga idiotii: gata cu delegarile, amantlacurile acestora si favoritismele; gata cu influentele de la sefi sub aparenta ”controlului ierarhic”, gata cu NOI SUNTEM INTANGIBILI PENTRU CA ASA VREM NOI si, daca nu, ii chemam pe straini sa va bata la talpi – ca pentru ei iesiti in strada!

Nu i-am vazut pe Danilet si Bulancea protestand pentru abuzurile din justitie, pentru viata pierduta a NELEI SECARA! Nici pe Kovesi sau Lazar CERANDU-SI SCUZE pentru miile de victime ale politiei politice pe care au patronat-o pana au distrus tara! Nici pe multi altii. Din contra, i-am vazut sustinand #rezist, desi legea le interzice, la brat cu Dide, Angie si Sandy: SUNTETI EXACT CA EI!

M-am saturat de ipocrizie, ca trebuie respectati magistratii, ca doar unii fac si dreg, ca, daca ii certam, e ca si ne-am lua de ingeri! NU: VOI SUNTETI MAI BORFASI DECAT BORFASII! Tara v-a dat tot ce-a putut, infinit mai mult decat altora poate mai importanti decat voi: profesorii, medicii, si cei care tin tara cu munca bratelor. Stiti voi cam cat castiga un INVATATOR, eroul tacut dintoteauna al natiunii, lasilor?

Ati tradat tara, domnilor si doamnelor magistrati, o faceti si azi in fiecare zi! Nu sunteti cu nimic mai presus decat Parlamentul, Guvernul si cei pe care va permiteti sa-i sfidati in fiecare zi cu aere de superioritate. Din contra, cu mult mai rau, pe voi nu v-a votat nimeni, studiile voastre, ale celor mai multi, sunt indoielnice, iar din punct de vedere moral – ZERO – vreti sa va imbogatiti fara sa aparati adevarul!”, a scis Pavelescu pe Facebook.

Proteste fara precedent ale procurorilor si judecatorilor din toata tara au avut loc joi. Magistratii au protestat in numar mare fata de modificarile facute prin OUG de Tudorel Toader la Legile Justitiei, modificari care afecteaza independenta justitiei si statul de drept din Romania.

Unele parchete si judecatorii au anuntat si suspendarea activitatii incepand de saptamana viitoare, in anumite perioade in care vor solutiona doar urgentele. Acolo unde au protestat, iesind pe treptele institutiilor unde lucreaza, magistratii au fost sustinuti de cetateni, care au scandat „Rezistati, nu cedati!” sau „Cinste lor, cinste magistratilor”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Rares Bogdan considera ca alegerile de la Bucuresti se vor castiga cu sub 30% din voturi

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte si europarlamentar PNL a declarat, intr-o emisiune gazduita de publicatia online ziare.com,…

14 minute ago

America va avea un nou 6 ianuarie? Donald Trump si aliatii sai se pregatesc deja sa conteste o eventuala infrangere la alegerile din noiembrie

Donald Trump si aliatii sai pregatesc terenul pentru a contesta o eventuala infrangere in noiembrie,…

30 de minute ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

44 de minute ago

Traficant de droguri roman, arestat in Spania, odata cu „cea mai mare captura de metamfetamina din istoria tarii”

Politia spaniola a declarat joi ca a confiscat 1,8 tone de metamfetamina de cristal pe…

59 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

O oră ago