Partidul lui Voiculescu, drept la replica. Afirma ca aktual24.ro actioneaza la comanda unor „persoane fara curaj, lipsite de tarie politica”

politica

Presedintele PPUSL, Daniel Ionascu, a transmis redactiei aktual24.ro un drept la replica in care afirma ca in aktual24.ro ii ataca partidul la comanda unor „persoane fara curaj, lipsite de tarie politica”. PPUSL este un partid fondat de Dan Voiculescu.

Dreptul la replica trimis redactiei:

Referitor la articolul cu titlul „Surse: Voiculescu se relanseaza in politica, vrea sa o aduca in partidul sau pe Dancila. Noi jocuri politice ale patronului Antenelor”, publicat pe site-ul aktual24.ro, in data de 10 iunie 2020, (https://www.aktual24.ro/surse-voiculescu-se-relanseaza-in-politica-vrea-sa-o-aduca-in-partidul-sau-pe-dancila-noi-jocuri-politice-ale-patronului-antenelor/) va solicitam sa publicati, conform legislatiei in vigoare, in aceleasi conditii editoriale precum articolul mentionat, in continutul acestuia, urmatorul drept la replica anexat.

Biroul de presa al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Consolidarea prezentei umanistilor in Parlament a inceput sa deranjeze! Campanii media in spatele carora se ascund persoane fara curaj, lipsite de tarie politica, ataca actuala conducere a PPUSL in frunte cu subsemnatul.

In calitate de Presedinte executiv, precizez ca toti cei care s-au alaturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) au facut-o din proprie initiativa, regasindu-se in valorile pe care le promoveaza programul nostru politic si doctrina umanista.

In perioada urmatoare, vom continua sa ne intarim echipa pentru a ne putea promova, cu succes, solutiile economice si sociale pe care le sustinem.

In ceea ce priveste interpretarile tendentioase referitoare la liderii partidului, subliniez ca profesorul Dan Voiculescu este, inca din 1991, autorul doctrinei umaniste, insa conducerea PPUSL este asigurata, alaturi de mine, de personalitati precum eurodeputatul Maria Grapini, deputatul Gratiela Gravilescu, domnul Alfred Laurentiu Mihai, Liderul Forumului Umanist (fost senator), domnul Stere Farmache, Coordonator al Departamentelor Profesionale ale PPUSL (fost Presedinte al Bursei de Valori Bucuresti), domnul Liviu Neagu, Secretarul general al PPUSL, domnul
Mihai Teodor, Secretarul general adjunct al PPUSL.

Mai mult despre: ,

Comentarii: