Partidul-stat. Sute de functionari din toata tara, adusi cu forta la Bucuresti sa o asculte pe Dancila

politica

Dacian Ciolos anunta ca cute de angajati din Directiile Agricole Judetene (DAJ) si alte institutii subordonate Ministerului Agriculturii sunt obligati de ministrul Petre Daea sa participe la eveniment la care Viorica Dancila va sustine o cuvantare.

Astfel din partea DAJ trebuie sa participe cate 20 de angajati din fiecare judet (peste 400) iar din Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) trebuie adusi cate cinci angajati.

„PSD nu se dezminte. Continua sa ii trateze pe angajatii statului drept masa de manevra proprie si sa ii duca la manifestatiile de campanie ale candidatului Viorica Dancila, contrar dorintei multora dintre ei. Concret, dupa cum mi-au relatat mai multi oameni din Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), din Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) si din Directiile Agricole Judetene (DAJ), Ministerul Agriculturii, condus de ministrul PSD-ist Petre Daea, vrea sa transforme un eveniment dedicat premierii fermierilor performanti din agricultura romaneasca intr-o intalnire electorala cu ‘primul fermier al tarii’, Viorica Dancila.

Pentru evenimentul care ar trebui sa aiba loc la Romexpo in 9 octombrie s-a dat ordin de mobilizare generala in tot ministerul pastorit de Daea. Directiilor Agricole Judetene li s-a transmis sarcina sa faca liste nominale cu participantii si sa asigure prezenta a cel putin 20 de angajati din agentie pentru fiecare judet. Si cei din AFIR au primit ordin sa asigure cate cinci participanti, dintre angajatii proprii. Oamenilor li s-a transmis ca este sarcina de serviciu sa mearga la Bucuresti, fiind vorba despre o actiune care are loc intr-o zi lucratoare.

Ii cer doamnei Dancila sa ne precizeze ce lege din tara aceasta ii poate obliga pe niste angajati sa mearga la o manifestatie contrar vointei lor. Si, mai ales, ce lege ii obliga sa faca asta in timpul programului de lucru. Cat il piveste pe ministrul Daea, el ‘nu ne dezamageste’. Ramane un comunist adevarat, cu obiceiuri comuniste bine inradacinate in felul in care conduce ministerul. Credeam ca, odata cu caderea lui Ceausescu, mitingurile la care oamenii sunt adusi cu forta vor disparea. Oameni ca Daea si Dancila duc ‘traditia’ mai departe. Nu degeaba toata lumea spune ca PSD este continuatorul fostului PCR”, informeaza dacian Ciolos intr-o postare pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: