Partidul turnatorului Voiculescu ii ataca virulent pe CTP si pe liderii USR: „Noii comunisti refuza ostentativ sa atinga Biblia”. Copy-paste dupa emisiunea lui Gadea

politica

Liderul PPU-SL, Daniel Ionascu, a dat publictatii un mesaj virulent la adresa reprezentantilor USR si a jurnalistului Cristian Tudor Popescu in care preia acuzatiile lui Mihai Gadea din emisiunea de joi seara a „Sintezei Zilei”.

„Pana aici! Romanii nu sunt vite! Excesele de comportament si limbaj ale domnului Cristian Tudor Popescu sunt specifice unei tulburari care este foarte clar delimitata in psihiatrie. In aceste conditii, verbiajul grobian al acestui domn merita, cel mult, o evaluare clinica. In consecinta, cei care ii accepta si ii promoveaza delirul inept sunt fie potentiali ‘colegi de salon’, fie oportunisti fara constiinta.

Stafidit de vidul interior, CTP isi proiecteaza impotenta spirituala asupra celorlalti. Incapabil sa accepte diferentele de opinie si sa recunoasca adevarul exterior psihozei care il consuma, se vede doar pe sine, multiplicat in oglinzile unui suflet fara profunzime, si striga vehement: vitelor!

Traim un moment de cumpana. Credinta este prigonita mai agresiv decat in comunism. Astazi, in timp ce nebunii ameninta Biserica de pe acoperisuri, iar noii comunisti, cocotati in functii din administratia locala, refuza ostentativ sa atinga Biblia, trebuie sa alegem intre minciuna si adevar, intre curajul de a ne declara credinta si frica de a nu deranja ‘militia’ fara Dumnezeu care vrea sa faca legea si pe strazi si in suflete.

E momentul sa ne trezim. Sa ne scuturam de frica. Sa luptam impotriva abuzului. Sa aparam sufletul romanesc si sa ne respectam istoria nationala in care Biserica a avut si are un rol fundamental”, a scris Ionascu pe Facebook.

Mihai Gadea a pus in scena, joi seara, un nou linsaj mediatic in emisiunea sa, „Sinteza zilei”, dupa ce Madalin Hodor (cercetator CNSAS) a declarat ca este posibil ca dosarul de Securitate al Patriarhului Daniel sa „nu fi fost ars in 1989”.

„Atacul asta nu este intamplator, s-a incercat decapitarea bisericii ortodoxe”, a decretat Gadea.

El a prezentat apoi un scenariu conform caruia intreaga operatiune a fost pusa la cale de USR.

„Hodor, care a facut aceast porcarie incredibil de mare, a lucrat ani de zile la CNSAS. Trebuie a vedem cine a fost protectorul sau. El a fost protejat de sefa sa, doamna Germina Nagat. Germina Nagat a fost pusa in CNSAS de USR”, a declarat Gadea.

Urmatoarea dovada a „conspiratiei” pusa la cale de USR impotriva BOR a fost faptul ca alesii locali USR din Brasov au refuzat sa denuna juramantul cu mana pe Biblie. Gadea a prezentat imagini cu numele si figura fiecaruia.

„La Brasov, consilierii USR au cerut ca Biblia sa fie data la o parte si au jurat doar pe Consitutie”, a infierat Gadea.

Apoi a venit randul lui Cristian Tudor Popescu sa fie luat in vizor.

„Domnul Cristian Tudor Popescu crede despre credinciosi ca sunteti vite. CTP, din motive pe care nu le imteleg prea bine, ii numeste pe crediciosi vite. CTP s-a declarat ateu”, a atacat Gadea.

Mai mult despre:

Comentarii: