externe

Partizani si in Crimeea. FSB anunta ca a prins un ucrainean cu explozibili asupra sa care urmarea sa „saboteze” o linie electrica

Serviciile de securitate ruse au retinut un cetatean ucrainean suspectat ca planuia sa „saboteze” o linie electrica in Crimeea, a anuntat miercuri Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), citat de Reuters.

FSB a precizat ca un barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit avand asupra sa diagrame ale liniilor electrice, trei dispozitive explozive si instructiuni de utilizare a acestora. FSB suspecteaza ca barbatul a fost recrutat de serviciile secrete ucrainene.

De la invadarea Ucrainei de catre Rusia in urma cu peste opt luni, Moscova a acuzat in mod repetat ceea ce numeste „sabotori” ucraineni care vizeaza infrastructura sa energetica, inclusiv in luna august, cand a acuzat Ucraina de deteriorarea unei substatii de electricitate din Crimeea anexata de Rusia.

Ucraina nu a revendicat implicarea, dar oficialii au salutat incidentele anterioare, numindu-le „razbunare” pentru invazia Rusiei in Ucraina.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

32 de minute ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

18 minute ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

54 de minute ago

Presshub: Romanca inchisa in China se stinge in indiferenta autoritatilor romane. „Cum sa ramai indiferent stiind ca i-au cazut dintii din gura din pricina inanitiei?”

Romanca inchisa in China se stinge in indiferenta autoritatilor romane. Marius Balo, care a fost…

22 de minute ago

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

2 ore ago