Partizanii ucraineni lovesc din nou, explozie puternica in Melitopol. Partizanii au vrut sa-l elimine pe colaborationistul pus sa conduca regiunea Zaporojie

externe

Fortele de ocupatie ale Rusiei au anuntat luni ca o explozie de proportii a avut loc in Melitopol, un oras ocupat din regiunea Zaporojie.

„Astazi, in jurul orei 7.40, o explozie puternica a fost auzita chiar in centrul orasului. Ferestrele si peretii din case s-au zguduit. Centrul orasului s-a umplut de fum negru”, a declarat Vladimir Rogov, membru al noului consiliu militar impus de Rusia in regiune, citat de RIA Novosti.

O masina parcata in apropierea uneia dintre cladirile primariei din Melitopol ar fi explodat. Rusii cred ca in spatele atacului s-ar afla un grup de sabotaj ucrainean.

Trei persoane ar fi fost ranite.

Rogov a scris, pe Telegram, ca „astfel de atacuri nu se vor opri atata timp cat va exista entitatea terorista UGIL (statul ucrainean Ivano-Frankivsk si Lvov). Regimul Zelenski uraste viata pasnica din Melitopol si in alte teritorii eliberate. Demilitarizarea si denazificarea trebuie sa se desfasoare pana la capat in intregul spatiu post-Ucraina!”.

La locul exploziei s-ar fi aflat si „colaborationistul” care a fost pus de Rusia sa conduca Zaporojie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: