O noua paruiala in PSD. Vicepresedinte PSD: Dancila reprezinta un „cosmar” in fruntea partidului

politica

Taberele din PSD s-au incaierat din nou, cu ocazia CEX-ului de joi. Tabara Dancila doreste organizarea unui congres la finalul acestei luni, in timp ce tabara Stanescu-Firea vrea sa il amane pentru toamna.

Intrebat cum vede o echipa de conducere a PSD formata din Viorica Dancila, Niculae Badalau si Marian Oprisan, Robert Negoita (tabara Stanescu-Firea) a raspuns: „Un cosmar. Scenarii putem sa ne imaginam multe, acesta este intr-adevar de cosmar”.

De cealalta parte, Marian Oprisan (tabara Dancila) afirma ca PSD nu se va razgandi in privinta datei congresului.

„Noi, daca am luat o decizie in CEX, o vom respecta. Noi nu suntem razgandaci, nu putem sa ne culcam seara cu o decizie si sa ne trezim dimineata cu alta decizie”, a declarat Oprisan inainte de CEX.

Intrebat despre amenintarile cu bataia pe care le-a primit din partea lui Marcel Ciolacu, Oprisan a raspuns: „Toate aceste discutii le vom face cu colegii nostri in interiorul partidului. Domnul Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor? Un baiat tare dragut”.

Premierul Viorica Dancila a respins categoric varianta amanarii congresului social-democratilor programat pentru 29 iunie, subliniind ca o decizie in acest sens a fost luata deja intr-o sedinta a Comitetului Executiv National.

„Nu, categoric nu. S-a luat o decizie in Comitetul Executiv, deciziile luate sunt decizii luate, deci ele nu se modifica sub nicio forma. Un partid serios este un partid care-si respecta deciziile”, a declarat Viorica Dancila, joi, inainte de CExN al PSD, intrebata daca congresul va fi amanat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: