Paruiala intre femeile lui Dragnea. Carmen Dan anunta ca Dancila nu are nici verticalitate, nici decenta

politica

Carmen Dan, fost ministru de Interne, demisa de Dancila, anunta ca va candida si ea la sefia Organizatiei de Femei a PSD. Dancila ocupa aceasta functie interimar, dupa ce Rovana Plumb a demisionat in favoarea ei.

„Nu poate doamna Viorica Dancila asa, unilateral, sa se confirme singura si sa stabileasca, trebuie sa vorbeasca cu conducerea partidului. Sunt un om care apreciaza verticalitatea, decenta si nu le regasesc la doamna Viorica Dancila, a declarat Carmen Dan la Digi24.

Dancila a spus, vineri, dupa sedinta CEX al organizatiei de femei ca nu se teme de competitie.

„Mi-ar place sa candideze nu numai Carmen Dan, oricine, ca asta e democratia. Nu as vrea sa fiu candidat unic. In fond, increderea colegelor va fi cea care va stabili cine va conduce in urmatoarea perioada organizatia de femei. Stiti, de foarte multe ori e usor sa critici, sa arunci vina pe celalalt, sa vezi la celalalt anumite defecte sau decizii gresite, dar cred ca ar trebui sa ne facem in primul rand o analiza a propriului comportament, ce am facut, ce nu am facut pentru partid si cand spun asta nu ma refer la aspecte ce arata ca avem o dubla apreciere” a declarat Viorica Dancila.

Conferinta extraordinara pentru alegerea presedintelui Organizatiei de Femei a PSD va avea loc la finalul lunii ianuarie.

„Astazi, la sedinta Biroului Executiv al femeilor social-democrate, a participat si presedintele partidului, Marcel Ciolacu. S-a hotarat – conferinta pentru alegerea presedintelui femeilor sa aiba loc inainte de Congresul PSD, o conferinta extraordinara, presupun ca la sfarsitul lunii ianuarie”, a mai spus Viorica Dancila.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: