Ioan Mircea Pascu a blocat-o pe FB pe Grapini: „Nu mai tolerez interventiile tale pline de venin si invidie”

politica

Ioan Mircea Pascu, fost europarlamentar PSD, a decis sa ii blocheze Mariei Grapini, actual europarlamentar PSD,  accesul pe pagina sa de Facebook.  Pascu s-a enervat dupa ce Grapini i-a reprosat ca „nu ai luat niciodata cuvantul in plenara sa aperi Romania”.

Dupa ce s-a certat aprins pe Facebook cu Maria Grapini, Pascu a luat decizia sa o blocheze.

„Multumesc pentru reconfirmarea adevarului ca mediocritatea este … agresiva! Si, daca tot te lauzi ca ai o afacere de succes, ce cauti in politica? Vrei s-o sprijini cumva? In sfarsit, adio, nu mai tolerez interventiile tale pline de venin si invidie pentru ca nu te vei putea ridica niciodata la nivelul activitatii mele. Ramai in plata Domnului!”, a scris Pascu.

Citeste si: Mizeria din PSD explodeaza iar in public. Ciomageala de zile mari intre Grapini si Pascu, se toarna reciproc pe Facebook

Ulterior, Pascu a atacat-o si pe Viorica Dancila, nervos ca aceasta i-a retras candidatura pentru postul de comisar european interimar din partea Romaniei.

„Intai Dragnea ma exclude fara explicatii de pe lista candidatilor la europarlamentare si fuge ca sa nu dea ochii cu mine! Apoi Dancila ma propune comisar in locul Corinei si pe urma tot ea imi retrage candidatura, tot fara nicio explicatie! Iar azi una ca Grapini, imi neaga toata activitatea! Vorba proverbului: nicio fapta buna, nu ramane nepedepsita! Multumesc PSD, bine am ajuns!”, a mai scris Pascu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: