„Patrioata” Sosoaca, trompeta Rusiei. Vrea vaccinul Sputnik in Romania: „De ce nu au negociat cu rusii Sputnik-ul V? Ce au cu rusii?”

analize

Desi se declara o adversara inversunata a vaccinarii impotriva Covid-19, Diana Sosoaca a promovat vaccinul rusesc Sputnik V in timpul mitingului de sambata din Piata Victoriei. 

„De ce nu au negociat cu rusii Sputnik-ul V? Ce au cu rusii, noi nu trebuie sa ne intelegem bine cu toti vecinii?! Nu, politica in Romania a fost sa ne putem in cap toti vecinii, sa ne certam cu ei, dar sa ne intelegem cu aia de la 12.000 de km sau cu Germania sau cu Franta. In timp ce Germania, Franta sau America au relatii de prietenie cu rusii si isi iau gazele la pret de zece ori mai mic decat noi”, a strigat Sosoaca in Piata Victoriei.

Sosoaca a fost transmisa in direct la Romania TV, senaroarea fiind prezenta pe aproape tot parcursul zilei la acest post TV. De asemenea, Sosoaca este invitata aproape zilnic la la Romania TV. Postul este controlat de Sebastian Ghita, afaceristul continuand sa se ascunda la Belgrad. Numerosi analisti considera ca Ghita a primit azil politic in Serbia cu ajutorul serviciilor secrete din Rusia, Ghita cunoscand multe din culisele serviciilor de informatii din Romania.

Diana Sosoaca face parte din Partidul Neamul Romanesc, ale carui drapele au fost prezente in Piata Victoriei in timpul manifestatiei de sambata. Acest partid este condus de Ninel Peia, fost deputat PSD, care in timpul starii de urgenta s-a remarcat prin promovarea a numeroase fake news identice cu cele lansate de propaganda de la Moscova. De altfel, Grupul de Comunicare Strategica a suspendat in perioada starii de urgenta functionarea unui site controlat de Peia, bpnews.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: