„Patrioti” AUR, prinsi la furat in Parlament: „Au luat metehnele PSD”. Au votat la doua maini amendamente la bugetul Romaniei – Video

politica

Doi parlamentari AUR au fost prinsi in timp ce votau la doua maini in sedinta dedicata adoptarii bugetului Romaniei. Cei doi au fost filmati de deputati din partea USR.

„Tarziu in noapte, inca dezbatem si votam bugetul pentru anul 2021, intr-o sedinta prelungita de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la doua maini. Nici AUR nu se lasa mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, facand acelasi lucru. Ce bine ar fi sa nu avem hotie macar in Parlament!”, a scris deputatul USR Irineu Darau pe Facebook.

Un alt parlamentar AUR a fost filmat de deputatul USR Filip Havarneanu votand si pentru un coleg de la AUR care chiulea.

„AUR FURA si imi explica de ce este in regula. Al 3lea deputat prins in ultima jumatate de ora ca voteaza cu mai multe cartele. Repede au sarit si colegii lui sa ii ia apararea ca totul este normal, asa se face. Am sperat ca AURUL doar voteaza cu PSD, nu ca le-au luat si din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul in care vreau sa fiu!”, a mentionat Havarneanu.

Anterior, deputata PSD Matilda Goleac fost filmata votand in locul deputatei PSD Laura Vicol bugetul Romaniei, luni noapte, in Parlament. Goleac a fost filmata de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Autointitulata „luptatoare pentru adevar si justitie”, Vicol a chiulit din Parlament si i-a lasat cartela de vot colegei Matilda Goleac. Aceasta a fost nevasta lui Marian Goleac, fostul sef al ADP Sector 4, care acum este urmarit in numeroase dosare penale de DNA.

„FLAGRANT! La aceasta ora tarzie din noapte se voteaza in Parlamentul Romaniei, din greu, bugetul Romaniei. Complet ilegal, o doamna deputat de la PSD, voteaza si pentru colega de banca, cu incalcarea flagranta a Regulamentului. Pur si simplu nu se pot abtine sa nu incalce legea pesedistii…

Vai si amar. Dupa ce au depus 3000 de amendamente la buget in bataie de joc, nu se obosesc sa le voteze. Cea care si-a lasat cartela sa voteze ‘singura’ se numeste Vicol-Ciorba Laura-Catalina.

Am aflat cum o cheama pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei si se pare ca este la primul mandat. Invata repede…”, a scris Ungureanu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: