Actionarii clubului Colectiv, adusi in fata procurorilor. Anastasescu a fost RETINUT

news

Costin Mincu, Paul Gancea si Alin Anastasescu, actionari ai clubului Colectiv, sunt urmariti penal. Infractiunile de care sunt acuzati sunt ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, anunta Agerpres.

UPDATE Alin Anastasescu, unul dintre actionarii clubului Colectiv, a fost retinut luni de procurori, dupa ce a fost audiat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Alin Anastasescu detine cel mai mare pachet de actiuni, dintre cei trei actionari ai clubului.

Cei trei actionari au fost adusi in fata procurorilor pentru a da declaratii cu privire la incendiul de la club, din noaptea de vineri.

„In cursul zilei de astazi, 2 noiembrie 2015, au fost adusi cu mandat numitii Costin Mincu, Alin George Anastasescu si Paul Gancea (actionari ai clubului mai sus mentionat), pentru a fi audiati in calitate de suspecti sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, informeaza PICCJ intr-un comunicat remis presei.

Potrivit sursei citate, in cauza avand ca obiect incendiul produs in clubul Colectiv din Bucuresti, sub coordonarea procurorilor Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, echipe mixte formate din ofiteri de politie, experti criminalisti, specialisti pirotehnisti continua cercetarea la fata locului, precum si audierea persoanelor in vederea lamuririi imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

Clubul de pe strada Tabacarilor este administrat de SC Colectiv Club SRL, unde, potrivit Registrului Comertului, actionari sunt Alin Anastasescu, Costin Mincu si Paul Gancea.

Sursa foto: digi24.ro

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: