Patru taximetristi din Galati au blocat in trafic, in viteza, o alta masina. Soferul, suspectat ca a talharit un alt taximetrist – Video

news

Incident de Craciun in Galati. O masina a fost blocata in trafic de alte patru masini, conduse de taximetristi, soferul blocat fiind suspectat ca a talharit un alt taximetrist.

Conform imaginilor, postate pe Reddit Romania, patru taxiuri au blocat in trafic o alta masina, din toate partile. Incidentul a avut loc in mijlocul unui bulevard din Galati, noaptea.

Taximetristii l-au suspectat pe soferul blocat ca a talharit un coleg de-al lor. Din imagini reiese ca soferul blocat nu a iesit din masina, taximetristii invartindu-se nervosi in jurul masinii acestuia, dupa ce au incercat sa-i deschida portiera.

Nu exista pana la acets moment informatii oficiale despre acest incident.

Utilizatorii de pe Reddit Romania nu au fost foarte incantati de actiunea taximetristilor.

„Pe de-o parte bravo lor ca strang randurile si se apara…. dar pe alta parte complet anormal, un comportament de clan, mi se pare aiurea sa iei legea in mana asa la nivel de grup socio-profesional.

Cu ce e diferit de niste baieti pasionati de sport si lupte, sa le spunem Fratia Sportivilor asa random, care se grupeaza sa-si rezolve problemele impreuna?

Daca soferul din masina blocata a talharit, sa fie arestat in baza probelor DAR fara indoiala dosare si tuturor celor care au urmarit si oprit o masina in trafic in baza unor presupuneri”, a scris un utilizator.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: