Paul Stanescu ii jura credinta lui Dragnea si spune ca nici macar nu va candida la o functie de vicepresedinte in PSD

politica

Vicepremierul Paul Stanescu, presedinte al PSD Olt, a declarat vineri, la Slatina, ca nu va candida pentru vreo functie in cadrul congresului extraordinar al partidului.

„La Congres, chiar daca vor fi alegeri, nu stiu, la vicepresedinti – in Comitetul Executiv viitor se vor lua deciziile – nu voi candida la nicio functie”, a spus Paul Stanescu.

Intrebat daca ar putea avea loc schimbari la nivel de vicepresedinti si daca presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, va ramane in aceasta functie, Stanescu a afirmat ca vicepresedintii au fost alesi la congres si nu crede ca cineva va demisiona.

„Nu cred ca isi da demisia cineva. Vicepresedintii sunt alesi de congres si demisia e un act de vointa unilaterala, pana la urma. Da, eu cred ca va ramane domnul Badalau (presedinte executiv – n.r.). Domnul Badalau este presedinte executiv interimar, nu e ales de congres, practic, a fost (ales – n.red.) in cadrul unui Comitet Executiv acum un an si ceva, nu mai retin exact. E decizia dumnealui daca isi da demisia din presedinte executiv. Dar domnul Badalau n-a fost ales de congres, pentru ca presedinte executiv ales de congres a fost domnul Zgonea”, a punctat Stanescu.

Presedintele PSD Olt a opinat, raspunzand unei intrebari, ca premierul Viorica Dancila nu este interesata de functia de presedinte executiv al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


Comentarii: