Paul Stanescu: „PSD s-a schimbat enorm in ultimul an”. El anunta care este principala calitate a „presedintelui Ciolacu”

politica

La un an dupa infrangerea de la alegerile europarlamentare, secretarul general al PSD, Pau. Stanescu, sustine intr-un interviu ca partidul „s-a schimbat enorm”. 

Principalele declaratii acordate site-ului stiripesurse.ro, detinut de cuplul Iosif Buble-Diana Tusa (deputat PSD):

Cred ca s-a schimbat enorm. Am iesit din acea lupta surda privind Justitia, lupta care ne-a facut mult rau. Nu am abandonat insa principii esentiale, precum condamnarea abuzurilor, apararea drepturilor omului sau egalitatea in fata legii.

Au mizat pe hranirea urii anti-PSD. A tinut anul trecut, pentru ca si noi facusem greseli. Dar acum nu mai tine. Asta ii enerveaza tare si cauta alte motive care sa hraneasca ura. Asa s-a nascut minciuna lui Iohannis cu vanzarea Ardealului. Dar lumea si-a dat seama ca a fost o minciuna gogonata si totul s-a intors impotriva lui

Presedintele Marcel Ciolacu are o calitate importanta: nu te poti enerva pe el, nu genereaza aversiune. De aici si esecul lui Iohannis de a mai asmuti ura sociala impotriva PSD. Ati vazut ce lamentabil a esuat in povestea cu Ardealul!

Marcel a reusit sa tina partidul unit si a dezamorsat toate bombele electorale ale PNL. A dezamorsat alegerile in doua tururi pentru primari, a dezamorsat alegerea indirecta a presedintilor de consilii judetene, a dezamorsat alegerile anticipate. A reusit sa atraga atentia forurilor europene asupra derapajelor PNL de la democratie. A avut tactul necesar pentru a dejuca toate aceste tentative. Nu a facut-o foarte vocal, foarte razboinic, cum ar fi vrut poate unii dintre colegi, dar rezultatele ne arata ca a fost extrem de eficient. A atins toate tintele. Deci abordarea sa a fost castigatoare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: