Paula Rusu: „Guvernul PSD a facut cea mai bolsevica manevra: a adus grupuri violente. Basescu nu si-a permis asa ceva, niciodata”

news

Paula Rusu, fosta prezentatoare RTV, este asaltata de postaci PSD dupa ce postarea ei privind evenimentele grave din 10 august 2018 a ajuns virala. Acestia ii reproseaza inclusiv faptul ca liberalii ar fi „tras in oameni” in perioada interbelica.

„Am ajuns pana in fata guvernului cand au inceput sa dea cu gaze lacrimogene in oameni pasnici, cu gaze lacriogene fara niciun avertisment. Nu am realizat ce se intampla decat dupa 30 de secunde cand am cazut in genunchi sufocata, fara aer, cu lacrimi siroi pe fata, am incercat sa ma ridic dar plamanul meu nu m-a ajutat, am cazut la loc, iar o fata mi-a aruncat un hanorac tipand la mine sa nu mai trag aer ca sunt gaze, sa imi acopar fata. Pe asfalt in fata Guvernului Romaniei, acoperiti de gaze impreuna cu alti oameni cu mainile goale. Nu va e rusine? Ati facut sa se urasca roman cu roman fiindca ati invocat o lovitura de stat inexistenta”, a scris, joi seara, Paula Rusu intr-o postare care a devenit virala.

Citeste si: Fosta prezentatoare RTV, catre Dancila: „Nu va e rusine? Ati facut sa se urasca roman cu roman fiindca ati invocat o lovitura de stat inexistenta pe 10 august”

Paula Rusu a fost asaltata apoi de numerosi postaci PSD.

„Dar, protestele din 2012, considerate ca fiind cele mai violente? Oare cine era la guvernare atunci? Se uita prea repede sau se omite”, a scris un simpatizant PSD.

„PDL era si a cazut guvernul. Aici guvernul a facut cea mai bolsevica manevra: a adus grupurile violente si apoi a ordonat jandarmilor sa dea cu gaze si tunuri cu apa. Basescu nu si-a permis asa ceva. Niciodata. Doar PSD cu repetitie din 1990 de la Piata Universitatii incoace”, a raspuns Paula Rusu.

Un alt simpatizant PSD a sustinut ca liberalii „au tras in oameni” in perioada interbelica.

Mai mult despre: ,

Comentarii: