Pavel Abraham, la Antena 3: „Participantii la proteste pot fi acuzati de atentat la securitatea nationala. Nu mai putem continua asa”

news

Avocatul Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, sustine ca, prin sustinerea protestelor de strada, presedintele Klaus Iohannis ar putea fi acuzat de „inalta tradare”. De asemenea, si particpantii la proteste pot fi invinuiti de „atentat la securitatea nationala”.

„Presedintele ar putea fi acuzat de inalta tradare si participantii la proteste de atentat la securitatea nationala. Legea spune ca si tentativa se pedepseste. Presedintele a fost prezent la proteste, a facut asocieri negative cu privire la institutii ale statului”, a acuzat Abraham la Antena 3.

El banuieste ca in spatele protestelor se afla forte obscure:  „Acest miting a fost organizat. Cine a cheltuit banii pe acea pancarta cu care erau in fata? Cine le-a finantat pancartele. Serviciile trebuie sa verifice”.

Abraham s-a aratat nemultumit ca autoritatile nu au intervenit in forta impotriva demonstrantilor: „Este o slabiciune a puterii ca nu s-a intervenit. In astfel de cazuri poti fi folosite gaze lacrimogene. Nu putem sa continuam in aceasta maniera”.

Peste 50.000 de oameni au protestat, duminica, in Bucresti, fiind cea mai ampla manifestatie din ultimii 20 de ani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: