Pavelescu, candidat PSD: „Iohannis trebuie suspendat de indata pentru inalta tradare. Se afla in slujba unor puteri straine”

politica

Aurelian Pavelescu anunta ca PNTCD il acuza pe Klasu Iohannis ca „nu recunoaste Trianonul si Romania Mare”, sustinand ca presedintele reprezinta o „amenintare la adresa securitatii nationale”. Pavelescu va candida la alegerile parlamentare pe lista PSD.

„La 100 de ani de la semnarea Trianonului, Tratatul care a consfintit granitele Romaniei Mari, Parlamentul Romaniei a adoptat Legea pentru Ziua Tratatului de la Trianon, lege de sarbatoare nationala (4 iunie).

Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea si a atacat-o la Curtea Constitutionala. CCR a respins sesizarea lui Iohannis, Decizia fiind publicata in Monitorul Oficial in 8 septembrie.

Klaus Iohannis a refuzat, din nou, pentru a doua oara, sa promulge legea dupa decizia CCR, trimitand-o la Parlament pentru reexaminare, pentru ca ar exista critici din partea expertilor si societatii civile si pentru ca este nevoie de un proces consistent de consultare si dezbatere publica. In realitate, Presedintele pune in discutie NU TRIANONUL, CI 1 DECEMBRIE 1918, ZIUA NATIONALA, pentru ca Trianonul nu este decat consecinta Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia!

PNTCD in acuza pe Klaus Iohannis ca nu recunoaste Trianonul si actul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, prin actiunile sale si fata de atributiile pe care le indeplineste in stat reprezentand AMENINTARE LA ADRESA SECURITATII NATIONALE, potrivit Constitutiei.

Klaus Iohannis intareste suspiciunile unei mari parti a poporului roman si a multor persoane publice, de notorietate, ca SE AFLA IN SLUJBA UNOR PUTERI STRAINE si submineaza statalitatea Romaniei prin toate mijloacele. Incalcarile permanente ale Constitutiei, crearea unui climat de ura, intoleranta si teroare in tara, controlul societatii prin partide vasale si politia politica organizata de Presedinte pentru a-i asigura o politica de dictat, cu acordul grupurilor de putere externe, sunt dovezi ale aceluiasi comportament antinational si antidemocratic. Acelasi Klaus Iohannis, continuator al Grupului Etnic German.

Intr-o Romanie democratica, Parlamentul l-ar fi suspendat de indata si ar fi demarat cercetari, daca se face vinovat de inalta tradare. Azi, insa, Klaus Iohannis controleaza Parlamentul prin partidele vasale si institutiile de forta. Trecerea Legii Trianonului de Parlament si promulgarea ei reprezinta un test, DACA ROMANIA MAI EXISTA SAU NU! Avertizez institutiile statului cu prerogative in domeniul securitatii statului, sa monitorizeze intreaga activitate a Presedintelui Romaniei, pentru tragerea la raspundere in viitor!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Scriitorul Ciprian Apetrei a anuntat, joi, ca presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, va primi un loc eligibil pe lista de candidati a PSD pentru Diaspora. Pavelescu s-a remarcat in ultimii trei ani prin numeroase actiuni si mesaje pro-PSD.

„Printre propunerile PSD pentru parlamentari de Diaspora se afla Aurelian Pavelescu. Cel care a ingropat PNTcd. Si care a jignit in nenumarate randuri romanii de pretutindeni.

Acelasi fost partid care l-a trimis in Parlamentul european pe Chris Terches, ziua preot in SUA si seara luptator anti-Justitie la Antena3.

Macar acum este la lumina zilei opera de distrugere prin infiltrare a partidelor istorice de catre fostii securisti si activisti ai Partidului comunist. Le-a reusit cu doua partide din trei. Era sa le reuseasca si cu PNL.

Ghinion. De la acesta li se va trage disparitia. Mai sunt cateva zile pana la alegerile locale. De aici va incepe. La revedere, PSD!”, a scris Apetrei pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: