Pavelescu ii cere lui Dancila sa le interzica romanilor accesul la Facebook: „Parlamentul sa faca o comisie de ancheta”

politica

Mesaj halucinant al PNTCD, partid condus de Aurelian Pavelescu. PNTCD anunta, pe pagina oficiala de Facebook, ca solicita interzicerea Facebook in Romania.

„Protest impotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reteaua de socializare Facebook. Asa cum Paul Hitter a declarat in urma cu cateva minute pe Antena 3, ca este blocat de Facebook inainte de evenimente importante, tot asa mai multi taranisti au fost blocati pentru ca au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

In tot acest timp Facebook tolereaza limbajul vulgar si indemnurile la violenta ale reprezentantilor altor partide.

Solicitam guvernului Dancila sa ia masuri pentru blocarea accesului la Facebook in Romania iar parlamentului sa faca o comisie de ancheta. Zuckerberg sa vina in Romania sa dea explicatii. Facebook castiga multi bani de pe urma utilizatorilor romani, dar nu acorda nici o atentie pietei din Romania. Consideram acest comportament al companiei in cauza ca fiind inacceptabil”, ase afirma pe pagina oficiala a PNTCD.

UPDATE Mesajul a fost sters de pe pagina PNTCD dupa ce subiectul a fost preluat de presa.

Aurelian Pavelescu anuntase, inainte de alegeri, ca PSD, sustinut de PNTCD, va obtine 40% dintre voturi. Acum, dupa ce a vazut rezultatele, Pavelescu a dat vina pe „ura”.

„Problema este, insa, cauza acestui vot, mecanismele care au declansat aceasta iesire, care nu au nicio legatura cu programe sau idei politice, dezbateri pentru solutii rationale, realiste, intr-un context economic si social.

NU! Motorul acestei reactii a fost ura, diseminata virulent in societate, dupa un plan al unei structuri anti-democratice, in scopul declansarii revoltei publice, crearea ‘emotiei colective’ pe care Klaus Iohannis a adoptat-o ca doctrina politica in mod deschis: in urma cu 4 ani spunea explicit ca ‘alegerile nu se castiga prin argumente, ci prin crearea emotiei’, adica nu cu solutii politice, ci cu manipularea maselor populare.

Tot de 4 ani avertizez ca planul lui Iohannis si al clicii lui este de a declansa insurgenta in Romania, pentru a prezerva in mod nelegitim puterea. Cei mai multi n-au inteles. A face din ‘MUIE’ SLOGAN POLITIC GENERALIZAT, a adopta, de asemenea, SLOGANUL ‘CIUMA ROSIE’ – SLOGANUL OFICIAL NAZIST – ca slogan oficial din partea partidelor si structurilor din jurul Presedintelui – NU ARE NICIO LEGATURA CU DEMOCRATIA! CI CU MANIPULAREA SI VIOLENTA CA ARMA POLITICA!”, a scris Pavelescu pe pagina sa.

Mai mult despre:

Comentarii: