Paysafecard – unde putem folosi aceasta metoda de plata

pagina verde

Paysafecard este un card preplatit care poate fi utilizat pentru a efectua diverse plati online. Principalul, dar nu si singurul avantaj al acestui card, este siguranta. Poate ca de foarte multe ori v-ati intrebat daca informatiile personale si cele financiare, pe care le furnizati site-urilor online, sunt protejate. Totusi, sa oferiti detalii complete despre cardul de debit sau credit sau CNP-ul nu este cea mai buna idee.

Daca site-ul respectiv nu este suficient de protejat si nu utilizeaza cele mai noi sisteme de siguranta, este posibil sa deveniti victima unei fraude, lucru asteptat de hackerii din intreaga lume. Vestea buna este ca Paysafecard a devenit atat de popular incat poate fi folosit ca metoda de plata aproape la toate site-urile care ofera servicii online. Puteti cumpara filme, jocuri, imbracaminte, puteti plati facturile lunare de intretinere si telefon, puteti accesa site-uri de divertisment si jocuri de noroc. Paysafecard este cea mai sigura metoda de plata la cazinou online deoarece nu este nevoie sa introduceti nici o informatie personala. Un cod PIN, format din 16 cifre, este suficient ca sa transferati bani in contul de jucator.

Paysafecard este o metoda alternativa de plata online, care poate fi folosita, cumparand un voucher, bon sau chitanta, pe care este trecuta o valoare si un cod PIN. Cardul poate sa aiba valori diferite, cuprinse intre 25, 50, 100 si 300 RON. Nu sunteti obligati sa va limitati la un singur card, puteti cumpara cate doriti, iar codurile PIN pot fi stocate pe My Paysafecard. In acest mod, nu mai este nevoie ca de fiecare data sa introduceti codul din 16 cifre, ci puteti folosi numai numele de utilizator paysafe si parola. Sa cumparati un paysafecard este extrem de simplu.

Accesati site-ul companiei, sectiunea Achizitionare paysafecard si cautati cele mai apropiate puncte de vanzare. Acest card preplatit are si un alt avantaj – taxele extrem de mici. Prima taxa administrativa lunara, pe care o veti plati va fi in luna a 13-a, care va fi dedusa din soldul PIN-ului. Aceasta este in valoare de 15 RON. Taxa administrativa my paysafecard va fi preluata tot din luna a 13-a si este in valoare de 25 RON, dar numai in cazul in care clientul nu efectueaza nici o tranzactie my paysafecard in decurs de 12 luni.

In anul 2008, PayPoint, un important operator international de plati, si-a lansat oficial serviciile in Romania si a semnat parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. PayPoint a devenit foarte repede principalul operator de plati in numerar din Romania si a semnat acord de colaborare cu principalul furnizor de plati prepaid din Europa – Paysafe. In urma acestui acord, PayPoint va oferi clientilor sai vouchere paysafecard, prin intermediul terminalelor companiei.

Paysafecard este o metoda de plata care poate fi folosita in peste 2700 de magazine, din intreaga Europa. Avantajele cardului preplatit sunt multe dar va atragem atentia asupra celor mai importante dintre ele – in timp ce va faceti cumparaturile online sau accesati jocurile de cazinou pe net, va pastrati anonimitatea. Clientii paysafe nu trebuie sa-si divulge informatiile personale pentru a folosi acest serviciu, riscul de frauda este aproape 0, si in acelasi timp aveti control deplin asupra cheltuielilor, de care rar tinem cont, atunci cand ne distram.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: