„Pe 10 august totul a fost planificat”. Carmen Dan insista si acum ca protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat

politica

Senatoarea PSD Carmen Dan, fost ministru de Interne in timpul Regimului Dragnea, a reluat sambata seara teoriile privind „tentativa de lovitura de stat” din 10 august 2017. Ea a sustinut  ca „totul a fost planificat”. 

„Erau cercuri de pregatire in randul #Rezist, de raspuns agresiv la masurile luate de fortele de ordine. Totul a fost planificat. Ai fost actiuni premeditate. Cei care incitau erau in spatele celor care actionau.

Am ajuns, din pacate, in momentul in care s-a intervenit pentru restabilirea ordinii publice”, a declarat Carmen Dan la Romania TV.

Pe septembrie 2018, Carmen Dan a acuzat o „tenativa de lovitura de stat” pe 10 august 2017.

„A fost clar o incercare de inlaturare a fortelor de ordine din fata Guvernului, pentru a se forta o intrare in guvern”, a spus Carmen Dan, la Antena 3.

Intrebata insistent de moderator daca „violentele” protestatarilor din 10 august se incadreaza intr-o tentativa de lovitura de stat, ministrul de Interne a confirmat ca sunt indicii in acest sens.

„Daca a fost incercare de lovitura de stat, sa stabileasca procurorii. Eu cred ca da, sunt indicii”, a mai spus Carmen Dan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: