„Pe 26 mai votati voi impotriva lor”. Guerrilla PNL pe Facebook impotriva parlamentarilor PSD-ALDE care au votat cu infractorii

politica

PNL a lansat o campanie pe Facebook in cadrul careia organizatiile partidului posteaza pe Facebook imagini cu parlamentarii PSD, ALDE si UDMR din fiecare judet care au votat modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Imaginile sunt insotite de mesajul „ei au votat cu infractorii impotriva romanilor cinstiti”.

De mai bine de doi ani se chinuie sa isi scape coruptii. I-am blocat de fiecare data la CCR, i-am blocat la Comisia de la Venetia. Saptamana aceasta au mai dat un asalt asupra Justitiei. Ei sunt parlamentarii care au votat impotriva Justitiei! Pe 26 mai voteaza tu impotriva lor!”, este anuntul postat de organizatiile PNL.

“Pe langa atacul la CCR, Partidul National Liberal demareaza o campanie de informare publica in care vom informa fiecare cetatean roman din fiecare judet, cine sunt parlamentarii PSD, ALDE, UDMR, Minoritati care au votat pentru a-i scapa de puscarie pe Dragnea si pe Tariceanu si pentru a impiedica savarsirea dreptatii cu privire la doi detinatori de putere din Romania, care nu vor sa dea socoteala pentru faradelegile pe care le-au facut. Aceasta campanie de informare publica se va derula pe online si de asemenea, prin intermediul unor flyere, astfel incat sa stie fiecare cetatean roman din fiecare judet cine sunt parlamentarii, care au savarsit acest atac mizerabil impotriva functionari normale a statului de drept si a sistemului de justitie”, a anuntat anterior Ludovic Orban.

Mai mult despre:


Comentarii: