Pe cand o interdictie din partea SUA si pentru Dan Voiculescu si copiii lui: Gadea, Badea si Ciuvica?

opinii

Departamentul de Stat al SUA a anuntat, joi, ca Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au primit interdictie sa intre in Statele Unite din cauza „implicarii in acte de coruptie semnificativa”. O asemenea masura ar fi utila si in cazul lui Dan Voiculescu, el insusi condamnat pentru fapte de corutie si un complice fidel al lui Liviu Dragnea in distrugerea statului de drept.

Liviu Dragnea nu a fost singur in actiunile sale de distrugere a statului de drept din Romania. Prin numerosii sai complici s-a numarat si Dan Voiculescu, care si-a pus trustul de presa la dispozitia mafiotului sef al PSD pentru pulverizarea justitiei.

Numeroasele campanii de linsaj, manipulare si intoxicare ale trustului lui Voiculescu au fost dirijate de vedetele postului: Mihai Gadea, Mircea Badea si Mugur Ciuvica. Cei trei s-au evidentiat prin exces de zel si pasiune bolnava in murdarirea magistratilor implicati in lupta anticoruptie.

”Actiunea de astazi transmite un semnal puternic ca SUA sunt angajate in combaterea coruptiei si in sprijinirea statului de drept in Romania”, afirma Departamentul de Stat in mesajul privindu-l pe Liviu Dragnea.

Prin urmare, SUA ar putea da un semnal puternic ca nici marii complici ai marilor corupti nu trebuie sa scape. Si copiii lor de sange si de suflet sa aiba aceeasi soarta. Cu siguranta ca pe destoinicul propagandist al infractorilor, Mihai Gadea, care isi face toate vacantele in Statele Unite, o astfel de interdictie l-ar ustura rau.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: