„Pe cei care vor participa la mitingul lui Dragnea o sa-i numesc handicapati mintal. Cu cine se bat acesti un milion de oameni?”. CTP, caracterizare pe sleau a celei mai noi manipulari PSD

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca mitingul pentru familia traditionala, pe care Liviu Dragnea il va organiza la mijlocul lunii mai, nu are niciun rost, intrucat este lipsit de sens. „Asa putem sa militam sa nu o ia muntii Carpati din loc”, a spus CTP, afirmand ca cei care vor participa la acest miting sunt „handicapati mintal”.

„Cu cine se bat acesti un milion de oameni? Cate probleme au creat homosexualii din Romania? Asa putem sa militam sa nu o ia muntii Carpati din loc.

Milionul asta de oameni poate sa sustina si sa ii impiedicam pe cainii strazii sa mai dea din coada.

Asta cu familia nu este primejduita de niciun fel. N-au navalit dom’le homosexualii in Romania sa isi faca familii aici. Crimele sunt intre barbat si femeie, familia traditionala chiar are probleme mari rezultate din faptul ca in foarte multe cazuri cel putin unul din membrii familiei traditionale e plecat in strainatate si raman copiii cu bunicii sau cu o matusa, aia mai ramane din familia traditionala.

Are probleme din pricina violentei, care e tot mai ridicata, a abuzurilor adultilor asupra copiilor, a femeilor, ca scade natalitatea, si asta nu din pricina homosexualilor. Familia traditionala are mari probleme si poate cea mi mare e data de nivelul de trai. Problema e inflatia, nu homosexualii.

Familia traditionala are probleme ca in fiecare luna scade natalitatea. Aceasta nu este din pricina homosexualilor”, a declarat CTP la Digi24.

Jurnalistul a spus apoi pe sleau ca ii considera pe toti cei care vor iesi la mitingul lui Dragnea drept „handicapati mintal”.

„O sa-i numesc pe cei care ies in strada la mitingul asta, o sa-i numesc mitingul handicapatilor mintal. Persoane cu handicap mintal pe care trebuie sa incerci sa le ajuti. Sa mergi la miting, ca sa haulesti, sa-ti pierzi niste ore fara sa poti sa faci nimic, o sa-i numesc pe acestia oameni cu handicap mintal.

Sunt defavorivati din punct de vedere mintal. Nu pot decat sa trag aceasta concluzie. Un milion de oameni ca sa ce, ca sa te bati cu cine?”, a subliniat CTP.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: