Pe cine a adus Antena 3 in prime-time, in locul Danei Grecu. Semn ca penalii pregatesc asaltul final

news

Dana Grecu a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca emisiunea sa, „La ordinea zilei”, urmeaza sa fie scoasa din grila Antena 3. Luni, pe intervalul pe care era difuzata „La ordinea zilei” si-a facut aparitia cea mai agresiva dintre realizatoarele  de la Antena 3, Alessandra Stoicescu, prietena apropiata a Gabrielei Firea.

„Este ultima emisiune in acest format, au trecut 12 ani de cand am intrat.  Nu ne mai vedem in fiecare seara dar ne vedem cu surprize, cu emisiuni altfel”, a declarat Dana Grecu, vadit suparata, vineri seara. „Este foarte greu sa ma desprind de ritmul asta, in viata trebuie sa iei decizii dincolo de ce iti doresti”, a mai spus Grecu.

In urma cu doar 10 zile, Mircea Badea i-a reprosat Danei Grecu ca nu este suficient de inteligenta, nervos fiind ca realizatoarea nu este de partea PSD si a guvernului inprivinta atacurilor impotruva multinationalelor.

„Mesaj pentru Dana Grecu si cei care ne arata ca multinationalele nu au datorii la statul roman: Multinationalele externalizeaza profitul, deci ce cacat de datorii sa aiba si la ce?!?!?!? Ele nu declara profit in Romania! Asta e problema. Nu ca nu-si platesc datoriile pe care nu le recunosc! O fi greu?!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Luni, in locul Danei Grecu si-a facut aparitia Alessandra Stoicescu. Prietena apropiata a Gabrielei Firea, vicepresedinte PSD, Stoicescu a tinut sa arate ca merita sa fie in prime-time, in locul Danei Grecu. Ea a lansat atacuri foarte dure la adresa DNA si a ridiculizat din rasputeri lupta anticoruptie.

Primul invitat de marca al lui Stoicescu pe noul interval orar a fost Adrian Nastase, pe care l-a prezentat drept „prima victima a statului paralel si a binomului”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: