Pe cine au trimis alegatorii PSD in Parlament. Ea este nepoata lui Pandele din Voluntari, a fost aleasa DEPUTAT – Galerie FOTO

politica

Alexandra Corina Bogaciu (27 ani) este cel mai tanar deputat al PSD. In plus, mai are si alte calitati. Este nepoata primarului din Voluntari, sotul Gabrielei Firea, si ii place sa pozeze provocator.

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidata pe lista PSD Ilfov si a intrat fara probleme in Parlament. Ea are studii medii, absolvit un colegiu tehnic, la sectia „matematica-informatica” si locuieste in Voluntari. Pana acum a lucrat ca operator calculator la firma tatalui sau, Ion Bogaciu, specializata in copertine si materiale textile. Ea a fost prezentata de PSD ca „director marketing la o companie din Romania”.

Ion Bogaciu este varul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari. Bogaciu este si nasul de botez al lui Pandele, care s-ar fi crestinat ortodox in urma cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar in prezent este consilier local in Voluntari, anunta Kanal D.

Corina Bogaciu avea postate pe Facebook mai multe fotografii provocatoare, pe care insa le-a sters cu putin timp inainte de alegerile din 11 decembrie.

corina-bogaciu2 corina-bogaciu3 corina-bogaciu4

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: