Pe cine a trimis Dragnea in Parlamentul European in locul lui Dancila: „Plangerea penala impotriva premierului va stopa cresterea economica a tarii”

politica

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care a ajuns la Bruxelles in locul lui Dancila, sustine ca plangerea penala impotruva premierului va afecta „cresterea economica a tarii”.

Nu numai ca va stopa cresterea economica, dar va alunga si investitorii, mai sustine Zoana.

„Plangerea penala depusa de catre liderul unui partid de opozitie impotriva premierului Viorica Dancila demonstreaza ca avem de-a face cu un gest politic iresponsabil care va avea, fara indoiala, un impact emotional asupra investitorilor si va influenta negativ stabilitatea economiei.

Intr-o perioada in care Romania inregistra constant crestere economica, iar guvernul reusise sa mareasca salariile bugetarilor, reprezentantii partidelor de opozitie au gasit de cuviinta sa recurga la un subterfugiu de a lovi in partidul aflat la guvernare, in lipsa oricaror argumente politice sau economice.

Mai mult, asa cum observam cu totii, plangerile penale de acest fel se finalizeaza de regula cu neinceperea urmaririi penale, dar asta dupa ce si-au atins deja scopul initial – acela de a scoate din jocul politic sau de a inlatura persoana vizata de pe o anumita functie.

In acest context sunt convinsa ca plangerea indreptata impotriva premierului Romaniei este la randul ei lipsita de orice temei juridic, singurul ei scop fiind de a lovi politic in partidul aflat la guvernare.

Aceasta atitudine din partea Opozitiei nu face altceva decat sa indeparteze investitorii, sa tulbure pietele financiare si sa ne demonstreze inca o data, daca mai era cazul, ca in Romania lucrurile nu pot sa mearga in directia buna (asa cum mergeau si acum) pentru ca se va gasi cu siguranta cineva care sa isi doreasca sa mearga in directia gresita.

Imi exprim convingerea conform careia guvernul va gestiona cu bine si aceasta situatie si ca Romania isi va continua cresterea economica indiferent de atacurile politice din interior”, a transmis Zoana printr-un comunicat de presa.

Gabriela Zoana are 38 de ani si a fost director general adjunct la Registrul Comertului. Anterior, ea a lucrat timp de 10 ani ca avocat.  Zoana provine din Pitesti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


Comentarii: