Pe el l-a ales Olguta Vasilescu pentru a conduce Craiova. Provine din partidul lui Basescu

politica

Primarul interimar al municipiului Craiova, Mihail Genoiu, va fi candidatul PSD la alegerile locale partiale, candidatura sa fiind anuntata, miercuri, pe o retea de socializare de presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, transmite Mediafax.

Presedintele Partidului Social Democrat, filiala Dolj, Claudiu Manda, a anuntat pe facebook ca Mihail Genoiu, actualul primar interimar al Craiovei, va candida la alegerile partiale. Genoiu nu este, deocamdata, membru PSD.

Mihail Genoiu a participat, miercuri, alaturi de Claudiu Manda si Olguta Vasilescu la o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Astazi ne-am intalnit cu presedintele Liviu Dragnea. Concluziile discutiei au fost ca echipa de parlamentari ramane neschimbata pentru a continua implementarea programului de guvernare si proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres in regim de autostrada Craiova-Pitesti si a spitalului regional, iar Mihail Genoiu ramane sa duca la indeplinire proiectele asumate la nivelul administratiei locale craiovene. Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru functia de primar al municipiului Craiova, avand ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, impreuna cu echipa de consilieri locali PSD. Mult succes, Mihai! Sunt sigur ca ai capacitatea si vointa de a indeplini asteptarile craiovenilor! Suntem alaturi de tine!”, a scris, pe Facebook, senatorul Claudiu Manda, presedinte PSD Dolj.

Genoiu a ajuns consilier local pe listele PMP, anterior fiind membru al UNPR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: