Pe langa mici si bere, PSD le va livra si distractie celor care vor veni la mitingul din Bucuresti. Viorica Dancila va sustine un discurs

politica

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fi prezenta la mitingul ce va fi organizat de PSD sambata in Bucuresti.

„Sigur ca voi fi prezenta la miting pentru ca sunt membru PSD, sunt presedinte executiv”, a spus Dancila, la Palatul Parlamentului.

Ea a adaugat ca mitingul nu va fi pentru sustinerea Guvernului, ci impotriva abuzurilor.

Intrebata daca va fi inlocuita in functia de premier, asa cum se vehiculeaza, cu Corina Cretu, Dancila a spus ca „toti pot construi scenarii”. „Eu stiu un singur lucru – ca avem majoritate in Parlament si coalitia de guvernare ma sustine”, a aratat Dancila.

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat luni organizarea, pe data de 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting „impotriva abuzurilor de mai mult timp” si a incalcarii principiilor statului de drept.

Decizia a fost luata de Comitetul Executiv National al PSD.

„Ii asteptam pe toti cei care doresc sa traiasca intr-o tara libera (…), intr-o tara in care din cauza unei propagande toxice uriase se pune problema ca o structura nelegitima, obscura, subterana sa paraziteze institutiile statului, sa paraziteze deciziile si sa influenteze intr-un mod ocult decizii importante, sa permita abuzuri, (…) sa permita ca zeci, mii de destine sa fie distruse”, a declarat presedintele PSD, la finalul reuniunii CExN al formatiunii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: