Pe maini bune! IMPRESIONANT, cum trateaza medicii din Belgia ranitii de la Colectiv – VIDEO

life

Opt dintre ranitii in incendiul teribil din Clubul Colectiv se afla in prezent in Belgia, la Spitalul Militar Reine Astrid. Si au incaput pe maini bune, potrivit unui reportaj video.

Spitale din Germania, Belgia, Marea Britanie, Israel, Franta si Olanda au acceptat sa primeasca o parte dintre ranitii de la Colectiv, pentru a beneficia de ajutorul specialistilor in arsuri, dar si de aparatura performanta. Pe 7 noiembrie, la Spitalul Militar Reine Astrid din Belgia au ajuns opt tineri.

„Am fost surprins de severitatea arsurilor, dar si de faptul ca toti stiau limba engleza, iar comunicarea este foarte importanta in acest caz”, a spus anestezistul Serge Jennes, unul dintre medicii care se ocupa de tineri.

Doi dintre pacientii romani se afla la Terapie Intensiva, in coma indusa. Toti au nevoie de o atentie sporita, intrucat ranile lor necesita curatare frecventa, care se face sub anestezie. In imaginile publicate de mil.be, un site asociat Ministerului Apararii din Belgia, se poate vedea cu cata grija sunt tratati ranitii din Colectiv.

Atentie! Videoclipul urmator contine imagini explicite, care pot avea un puternic impact emotional!

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: