Pe urmele lui Dancila. Tudose scrie o carte impreuna cu Ciolacu si Grindeanu: „Ponta e mincinos, nu are cuvant/ Legile justitiei nu erau cerute de popor, ci de Dragnea”

politica

Fostul premier Mihai Tudose anunta ca va scrie o carte impreuna cu Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu in care toti vor relata ce s-a intamplat in PSD in perioada in care partidul a fost sub stapanirea lui Liviu Dragnea.

Mihai Tudose a relatat intr-un interviu pentru Kanal D cum i s-a propus sa fie premier.

„Nu mi-am dorit functia. A fost o discutie de jumatate de ora, cel mai mult a contat acordul familiei. Am avut o discutie cu familia si le-am spus ca viata tuturor se va schimba si le-am spus ca viata noastra linistita va fi istorie. Am zis crezand in promisiunile lui Liviu Dragnea. O sa scriem toti trei o carte (Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose) in care vom povesti amanunte”, a spus Mihai Tudose.

Fostul premier a subliniat faptul ca a fost inlaturat in momentul in care nu a mai facut ceea ce dicta Liviu Dragnea. „Am vrut doar sa fiu premierul Romaniei. Legile justitiei nu erau cerute de popor, ci de el. Legile se fac in Parlament cu dezbatere publica, nu se fac peste noapte. Nu am avut niciun fel de implicare in acest domeniu”, a mai spus Tudose.

Tudose a sustinut apoi ca a fost „tradat” de Liviu Dragnea.

„El singur m-a tradat, s-a tradat pe el. Eu nu am insistat la niciun coleg. Va spun sincer ca am spus de la inceput: ma votati ca asta e viata, ma duc acasa. Asta a fost si razbunarea mea ca era previzibil ce se va intampla cu PSD. Partidul daca o sa mai aiba 20% o sa fie bine si asa a fost. Asta a fost razbunarea mea pentru el: fa ce vrei tu si sa vezi unde te duci. A fost previzibila”, a mai spus Mihai Tudose.

Tudose s-a rafuit apoi si cu Victor Ponta.

„E mincinos, nu are cuvant, nu conteaza nimeni pentru el. Exista doar el si interesele lui. Nu poti sa te duci impreuna cu el sa discuti si sa mai fie si altcineva, sa incercam sa facem ceva impreuna si dupa ce pleaca unul sa spui: da, ma, e usor de dat din gura. De-asta am plecat. Nu pot sa fac asa ceva. Dupa ce a patit-o in 2015, el m-a cautat. Dupa alegerile europarlamentare cand s-a vazut sef de partid a revenit Victor Ponta cel dinainte. Dragnea era previzibil, el nu. Si inca o chestiune: eu am luat la Braila 36%, el a luat 10% la Gorj, la el acasa. Cat de ipocrit si mincinos sa fii?”, a mai afirmat Tudose.

Mai mult despre: ,

Comentarii: