”Pe viitor, aveti grija de comportament”. Atentionare nervoasa a lui Nicolicea la adresa jurnalistilor. PSD-istul i-a jignit apoi

news

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost intrebat, miercuri, de jurnalisti de ce au fost impuse restrictii pentru presa in Parlament, el replicand: ”Pe viitor, aveti grija de comportament”. Nicolicea a sustinut ca jurnalistii nu ar trebui sa mai aiba acces pe etajul unde este sala de plen.

“Avand in vedere comportamentul pe care l-au avut invitatii si reprezentantii presei, s-a cautat sa se evite astfel de incidente. Nu stiu, vi s-a parut normal sa nu se poata sa se treaca dintr-un loc in altul, sa incurce cine a incurcat traseul unui premier si al unui presedinte?”, a spus Eugen Nicolicea, citat de news.ro.

Intrebat de ce aceste masuri vizeaza si presa, Nicolicea a replicat: “Pai nu va vizeaza pe dumneavoastra, vizeaza absolut pe toata lumea, ca sa nu se mai intample. Altadata, pe viitor, aveti gria de comportament. (…) Deci aceasta este o atitudine eronata. Aveti dumneavoastra jos la P (etaj – n.r.) toate dotarile. Exista sala presei, aveti tot ce va trebuie acolo? Si dumneavostra stati tolaniti aici ca la autogara”.

Mai multe zone din Palatul Parlamentului sunt pazite de serviciul de paza, iar in anumite zone presa nu are acces miercuri, in ziua votului motiunii de cenzura impotriva Guvernului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: