Pedepsit pentru ca i-a bagat la puscarie pe Mazare si Nicusor. Sectia Speciala l-a pus sub invinuire pe seful DNA Constanta

news

Seful DNA Constanta, Andrei Bodean, a anuntat luni, la iesirea de la Sectia Speciala, ca a fost pus sub invinuire pentru abuz in serviciu si represiune nedreapta. Bodean a facut investigatia in urma careia Nicusor Constantinescu a ajuns la inchisoare si care a instrumentat dosarul in care Radu Mazare a fost condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in prima instanta.

Dosarul in care este vizat procurorul este deschis la sesizarea avocatului Sorin Calaigii, care il acuza ca ar fi falsificat probe in cauza prin care cel din urma a fost trimis in judecata.

De altfel, Andrei Bodean a formulat, in 2017, o cerere de aparare a reputatiei profesionale privind unele afirmatii dintr-un articol de presa, unde scria ca magistratul si-ar fi indeplinit atributiile cu rea credinta privind urmarirea penala ce-l privea pe avocatul Sorin Calaigii, ulterior condamnat la inchisoare cu executare pentru coruptie. CSM a admis cererea lui Andrei Bodean.

Tot Bodean este si cel care l-a trimis in judecata pe fostul edil Radu Mazare si l-a anchetat si pe Nicusor Constantinescu.

Andrei Bodean a candidat si pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie – structura centrala.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: