Pedofilul de la Romania TV a profitat de fete sarmane pe care le platea cu 20 de lei. In trecut a fost decorat de Ion Iliescu

news

Detalii teribile despre faptele lui Emanoil Petrea, pedofilul angajat la Romania TV, ies la iveala. Acesta a profitat de minore sarmane din Vaslui, pe care le platea deseori doar cu mancare. Petrea a fost decorat de Ion Iliescu.

Petrea organiza petreceri private unde erau invitate fete sarmane, iar filmarile indecente le-ar fi facut, inclusiv cu o camera ascunsa, sub un birou.

In casa de vacanta din Vaslui, spun procurorii, barbatul de 49 de ani tinea adeseori petreceri. Dar nu orice fel de petreceri, ci unele la care suspectul, zis Emil, isi invita prietenii sa cunoasca fete sarace din zona. Fetele erau aduse la el acasa de doua gemene, tot localnice, pe care barbatul le convinsese sa invite la casa lui cat mai multe minore din imprejurimi, informeaza Stirile Pro TV.

„Nu exista nici un motiv ca Petrea Emanoil sa faca cinste, pur si simplu din marinimie. Ne invita destul de des, cu ocazia venirii in satul Costesti sa facem petreceri. Ne anunta ca vine si imi cerea mie si surorii mele sa chemam acasa la el prietene de-ale noastre. Le facea complimente la toate tinerele, multe dintre ele fiind minore, de la varsta de 12-13 ani pana la varsat de 20 si ceva de ani”, a povestiti una dintre victime.

Initial, fetele erau momite cu mancare si bautura gratis. Apoi li se ofereau bani, putini, pentru a se lasa fotografiate si filmate in ipostaze intime. Filmarile erau facute cu acceptul victimelor sau pe ascuns.

„Ulterior mi-a mai cerut poze si eu i-am mai trimis vreo trei-patru, nu-mi aduc aminte cu precizie numarul. Mi-a multumit si, cand aveam nevoie de bani, pentru dulciuri sau mici nevoi personale, apelam la el si nu ma refuza niciodata. De regula, imi dadea sume cuprinse intre 20 si 50 lei”, spune una dintre victime.

„Mi-am dat seama din filmare (nu stia ca este filmata si camera video era ascunsa sub biroul din camera) ca aceste petreceri la un moment dat devenisera ca niste orgii sexuale, in sensul ca toti cei prezenti consumau bauturi alcoolice, intretineau raporturi sexuale care si cum se descurca”, a completat victima.

Barbatul ar fi profitat inclusiv de prietenele baiatului sau, student in Capitala. In trecut, Emanoil Petrea, a fost decorat de Ion Iliescu.

Fostul SPP-ist a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: