Penalii cheama la revolutie impotriva Justitiei. Lider PSD: „Nu vedeti ca toti avem dosare penale? Ce facem, iesim din tara?”

politica

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent National PSD, ca intr-un fel sau altul, toata lumea are dosare penale, precizand „Ce facem, ne dam demisia toti?”.

„Acum doua saptamani, suntem intr-un proiect cu fostul ministru Pislaru, care a fost tavalit prin presa, ca tot felul de nenorociri, a fost impins afara, a fost ..si dupa aceea s-a dovedit ca e nevinovat. Si cazuri de genul asta avem nenumarate. Eu cred ca ne dorim o societate normala. O societate normala inseamna exact ce scrie in Constitutie, adica prezumtia de nevinovatie. Si pana la urma, intr-un fel sau altul, nu vedeti ca toti avem dosare penale? Ce facem, ne dam demisia toti?”, a declarat Robert Negoita, la intrarea in sediul PSD, citat de Mediafax.

Social democratul a mai spus ca „daca e asa, inseamna ca facem dosare celor putini care au ramas fara si plecam cu totii. Iesim din tara, nu?”

Biroul Permanent National (BPN) al PSD se reuneste luni, la sediul central al formatiunii, pentru a analiza si lua o decizie politica referitoare la situatia vicepremierului Sevil Shhaideh si a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Social-democratii trebuie sa analizeze la nivelul BPN situatia creata de punerea sub urmarire penala de catre procurorii DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh pentru abuz in serviciu in dosarul „Insula Belina”, dosar in care DNA cere si incuviintarea urmaririi penale pentru Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.

Procurorii cer urmarirea penala pentru Rovana Plumb in legatura cu savarsirea complicitatii la infractiunea de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in exercitarea functiei ministeriale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: