PENALII lui Ponta fac coada sa se inscrie in PRU. Sebastian Ghita, ultimul sosit. Iata LISTA

politica

Deputatul Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita, a anuntat marti presedintele PRU, Bogdan Diaconu.

„Domnul deputat Sebastian Ghita s-a inscris in PRU. Si ii urez bun venit in echipa si sunt convins ca este un mare castig pentru echipa PRU, pentru constructia politica pe care o sa o prezentam si o sa o ducem la maturitate pana la alegerile parlamentare”, a declarat pentru Agerpres Bogdan Diaconu.

Presedintele PRU a mai aratat ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa se alature acestei constructii politice.

„Da, cum am spus-o si eu, PRU il asteapta pe Victor Ponta sa ni se alature. Credem ca impreuna vom avea succes in aceste alegeri parlamentare. PRU va face pragul electoral, iar cu Victor Ponta va depasi 15% la toamna. Eu am spus, il consider pe Victor Ponta cel mai bun prim-ministru al Romaniei de la I.C. Bratianu incoace. Orice om politic sanatos la cap si l-ar dori pe Victor Ponta in partidul lui si in fruntea partidului lui”, a spus Diaconu.

Intrebat daca a purtat negocieri cu Ponta pe tema intrarii acestuia in PRU, el a raspuns: „De 15 ani de cand ma cunosc cu Victor Ponta si am crescut impreuna Tineretul Social Democrat si am evoluat impreuna in PSD si am trait multe momente frumoase, multe momente grele, am avut ‘n’ discutii. Daca vreti un raspuns concret nu pot sa va dau pentru ca sunt intrebari la care pot sa va raspund eu, sunt intrebari la care poate sa raspunda Victor Ponta sau sunt intrebari la care poate sa raspunda timpul”.

„M-am inscris in PRU pentru ca am simtit nevoia, ca multi alti oameni, sa particip la o constructie politica in care real putem sa spunem ceea ce ne zic cetatenii si sa aducem in dezbaterea publica ceea ce ne spun oamenii. Oamenii ne spun ca le e greu sa traiasca in tara lor, ca se simt chinuiti, ca au probleme cu locurile de munca, ca li se distrug afacerile. Lucrurile astea le spui greu intr-un partid ca PSD sau PNL ca, vezi Doamne, daunezi partidului”, a declarat Sebastian Ghita pentru News.ro.

El a mai spus ca majoritatea celor care s-au inscris in PRU „isi doresc sa continue cariera politica si sa castige un nou mandat din partea romanilor” si a precizat ca nu va ocupa nicio functie in partid.

Printre cei inscrisi recent in partidul nationalist condus de Bogdan Diaconu, deputat si fost membru PSD, se numara mai mult fosti parlamentari PSD: Cristian Rizea, Mihai Sturzu, Ion Eparu si Daniel Savu, Marius Manolache, Camelia Khraibani, precum si fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta Mirel Palada.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: