Penalii Plumb si Dan Nica tocmai sustin interviuri in fata sefei Comisiei Europene. PSD face iar de ras Romania

politica

Rovana Plumb si Dan Nica vor sustine, miercuri, interviurile cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european, au declarat surse de la Bruxelles, pentru Mediafax.

„Interviurile urmeaza sa aiba loc azi (miercuri-n.r)”, au afirmat surse din Bruxelles.

Premierul Viorica Dancila a trimis vineri Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile Romaniei pentru functia de comisar european, si anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica si Rovana Plumb. Pe 26 iulie, prim-ministrul Viorica Dancila preciza ca tara noastra va trimite doua propuneri pentru functia de comisar european, „una de comisar femeie si una de comisar barbat”.

Citeste si: Dancila anuleaza sansele Romaniei de a obtine un post de vicepresedinte al Comisiei Europene. Rovana Plumb si Dan Nica, „cunoscuti ca slujbasi ai infractorului condamnat Liviu Dragnea”

Rovana Plumb si Dan Nica au fost alesi europarlamentari pe listele PSD. Ei fac parte din formatiunea politica europeana a Socialistilor si Democratilor, a doua ca reprezentare in Parlamentul European.

Rovana Plumb este implicata in afacerea Belina, Parlamentul refuzand in 2017 sa-i ridice imunitatea parlamentara. Dan Nica este si el implicat in afacerea Microsoft.

Mai mult despre: ,

Comentarii: