Penalul Gheorghe Nichita vrea sa vina si el sa-l apere pe Dragnea, alaturi de interlopi: „Codrin, te rog, cheama-ne si pe noi”

news

Fostul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat penal in doua dosare de coruptie, il roaga pe Codrin Stefnnescu sa il cheme si pe el sa faca parte din garda luiu Liviu Dragnea. Stefanescu a adus, marti, la Curtea Suprema, un grup de interlopi pentru a-l proteja pe Dragnea de protestatari si jurnalisti.

„Mare porcarie cu ce i s-a intamplat lui Liviu, astazi….”, a scris Nichita pe pagina de Facebook a lui Codrin Stefanescu. El l-a rugat apoi pe secretarul general adjunct al PSD sa il cheme si pe el sa il protejeze pe Dragnea.

Screen Shot 2017-10-04 at 10.06.43

Codrin Stefanescu a adus, marti, la Curtea Suprema, un grup de interlopi pentru a-l proteja pe Liviu Dragnea in momentul in care pleca de la proces. Interlopii, despre care jurnalistii aflati la data locului spun ca fac parte din clanul Duduienilor, l-au agresat pe jurnalistul Malin Bot, pe care l-au lovit cu pumnul in ficat si in stomac.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: