Penalul Ghita si extremistul Diaconu, antrenati in jocurile murdare ale PSD. S-au dus la DNA ca sa-l faca „penal” si pe Dacian Ciolos

politica

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat vineri la DNA spunand ca a venit sa depuna un denunt penal impotriva lui Dacian Ciolos pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului.

Ghita a venit impreuna cu liderul PRU, Bogdan Diaconu, cei doi spunand ca denuntul este depus in numele formatiunii o plangere pentru abuz in serviciu si inselaciune pe numele lui Ciolos.

Diaconu a sustinut ca pretul este “de zece ori umflat” si a acuzat ca s-au cheltuit “11 milioane de euro din banii romanilor pentru o opera care oricum era in patrimoniu si nu putea fi scoasa din tara”.

Ghita a spus ca trebuie sa inceapa cercetarile in “aceasta mare frauda”, comparand-o cu cazurile ANRP cercetate de DNA.

“Am informatii precise ca aceasta opera de arta a avut niste evaluari”, a spus deputatul, adaugand ca exista note SRI care i-au precizat clar statutul.

Ghita a adaugat ca asa cum a fost jefuita Romania cu Fondul Proprietatea si ANRP, “asa ne putem trezi cu cumparari de opere de arta la preturi supraevaluate”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: