Penalul Piedone, sustinut de un card de preoti la depunerea juramantului de primar

news

Noul primar al Sectorului 5, Cristina Popescu Piedone, a fost sustinut de trei inalte fete bisericesti la depunerea juramantului de primar. Preotii au stat alaturi de Piedone in primul rand.

Noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a depus marti juramantul de investire in aceasta functie. Alaturi de le s-au aflat trei inalte fete bisericesti.

Posted by Cristian Popescu Piedone on Tuesday, 3 November 2020

„Consider ca politica s-a terminat odata cu campania electorala si cetatenii Sectorului 5, impreuna cu dumneavoastra, reprezentantii domniilor lor astazi in cadrul Consiliului local, vom face o politica de transparenta, o politica a cetateanului, o politica in care acest sector se va dezvolta, o politica in care pe primul plan vor sta cetatenii Sectorului 5”, a spus Cristian Popescu Piedone.

El si-a exprimat deschiderea pentru colaborarea cu toate formatiunile politice din Consiliul local. Cristian Popescu Piedone le-a transmis liderilor grupurilor politice ca asteapta cu nerabdare proiectele pe care le-au promis in campania electorala pentru a fi supuse votului in cadrul Consiliului local.

„Sunt deschis la colaborare si veti vedea o transparenta reala a Primariei sectorului 5 sub mandatul meu”, a adaugat Cristian Popescu Piedone.

Piedone a fost condamnat, in prima faza, la opt ani si jumatate in Dosarul Colectiv.

In urma cu cinci ani, Patriarul Daniel a avut o reactie nervoasa cand a fost intrebat de ce niciun preot nu a venit sa tina slujba la locul tragediei.

„Lumea sa vina la biserica, nu la club. Noi ne rugam la biserica. Sa nu mai judecam pe nimeni, sa ne rugam”, a spus seful BOR.

Mai mult despre:

Comentarii: