Penibil la maxim. Organizatia condusa de Dancila lauda numirea lui Dancila. Multumiri fierbinti adresate „presedintelui Dragnea”

politica

Femeile social-democrate saluta si apreciaza desemnarea Vioricai Dancila in inalta functie de prim-ministru, ceea ce reprezinta o onoare pentru toate femeile din Romania, se arata intr-un comunicat al Organizatiei Femeilor din PSD (PFSD), condusa de Viorica Dancila.

”Femeile social-democrate saluta si apreciaza desemnarea doamnei Viorica Dancila in inalta functie de Prim-Ministru al Romaniei. Numirea in aceasta functie este o onoare pentru toate colegele din partid si pentru femeile din Romania. Semnificatia acestui act creste, intrucat se rupe sirul istoric privind guvernarea tarii doar de catre barbati si reprezinta un pas foarte important spre o democratie reala”, se arata in comunicat, citat de news.ro.

Potrivit sursei citate, ”femeile social-democrate sunt mandre si privesc cu incredere aceasta desemnare, intrucat Viorica Dancila este o femeie puternica si responsabila, cu o mare capacitate de efort si angajare”.

”Ea va fi sustinuta de miile de femei din partid care reprezinta peste 42% din numarul total de membri ai PSD. De asemenea, ele reprezinta peste 30% din structurile de conducere politica si din administratia locala si centrala. Ascensiunea femeilor nu ar fi fost posibila fara sustinerea conducerii partidului, a sprijinului dat de catre presedintele Liviu Dragnea. Avem convingerea ca noul premier care are sustinerea intregului partid va duce la indeplinire programul de guvernare. Doamna Prim-ministru, va uram multa putere de munca! Dumneavoastra reprezentati speranta de mai bine a romanilor si avem incredere in succesul primei femei, Prim-Ministru al Romaniei!”, se mai arata in comunicat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: