Pensionara de 72 de ani, amendata cu 5.000 de lei. Ea ar fi incalcat de mai multe ori prevederile ordonantelor militare

news

O femeie din Dej, in varsta de 72 de ani, a fost amendata cu 5.000 de lei de politisti in fata blocului pentru ca nu avea asupra ei o adeverinta pe propria raspundere, anunta Dejeanul.

Conform reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, amenda de 5000 de lei i-a fost aplicata femeii in data de 4 aprilie, dupa ce aceasta a fost identificata pe strada fara sa aiba asupra ei adeverinta pe proprie raspundere, asa cum prevede ordonanta militara si in afara programului care le permite celor in varsta de peste 65 de ani sa iasa din casa.

Politistii spun insa ca in zilele dinaintea aplicarii sanctiunii, femeia a mai fost avertizata verbal de agenti de nu mai putin de trei ori, fiind gasita tot fara adeverinta asupra ei in timp ce se plimba nejustificat.

Mai mult, femeii i-a fost aplicata o alta amenda tot pentru nerespectarea Ordonantei Militare in valoare de 50 de lei, inainte de a fi majorate sanctiunile.

In 4 aprilie insa, femeia a fost gasita din nou afara fara a-si putea justifica prezenta, astfel ca politistii i-au aplicat sanctiunea de 5000 lei.

In plus, femeia ar fi avut si un limbaj total neadecvat fata de oamenii legii, astfel ca s-a luat decizia de a nu mai fi iertata pentru abaterile repetate.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: