Pensionarii PSD sunt fericiti: „Esti o ingera”. Oana Lovin este de doua saptamani in Guadalupe, intr-o vacanta de lux care costa cat pensia lor pe un an de zile

politica

Oana Lovin, una dintre cele mai active sustinatoare ale PSD, are parte de o vacanta de lux in Guadalupe, un arhipelag in partea estica a Caraibelor. Lovin, care in trecut a fost model de videochat, s-a reprofilat pe activism politic, fara a avea insa un loc de munca precizat.

Pe 6 ianuarie, Lovin a anuntat pe pagina ei de Facebook, foarte mandra, ca pleaca in vacanta in Guadalupe.

Ea a postat apoi periodic filmari pe de pe insula, in timp ce numerosi sustinatori PSD o aplaudau.

„Sunt in Guadalupe, nu vreau sa faceti infarct. Aici nu prea este Covid, lumea nu poarta masca. Sper sa nu fie ultima farama de normalitate de care avem parte”, spunea Lovin intr-o filmare recenta.

Numerosi sustinatori au tinut sa o aplaude.

Oana Lovin a fost foarte activa, de partea PSD, in perioada alegerilor locale. Ea si-a anuntat atunci sustinerea pentru Gabriela Firea si Daniel Tudorache. Lovin i-a hartuit cu zbierete pe Nicusor Dan si Clotilde Armand, recunoscand ca ea a intermediat aparitia reclamei cu „Caine” pe magazinul Unirea in noaptea dinaintea alegerilor.

De asemenea, Lovin a fost zilnic in fata sediului Biroului Electoral al Sectorului 1, unde a strigat ca „useristii au furat cu sacul voturile lui Daniel Tudorache”.

O vacanta de doua saptamani in Guadalupe costa cel putin 3.000 de euro. Pensionarii au in medie un venit de 1.500 de lei pe luna (300 de euro).

Lovin este in continuare promovata de Romania TV, post de propaganda al PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: