Pentru ca nu mai are suficienta „carne de tun” de trimis la moarte in Ucraina, Vladimir Putin le indeamna pe femeile din Rusia sa nasca opt copii – VIDEO

externe

Vladimir Putin, femei, Rusia, opt copii, demografie

Dictatorul rus Vladimir Putin le-a indemnat pe femeile din Rusia sa nasca cate opt copii pentru a depasi criza demografica. El a facut aceasta afirmatie in timpul unui discurs tinut la sesiunea plenara a Consiliului Popular Mondial al Rusiei. El a vorbit prin legatura video, relateaza site-ul independent Censor.NET.

Potrivit dictatorului, este imposibil sa se rezolve „problemele demografice catastrofale” doar cu bani, beneficii, plati sociale si asistenta din partea statului. Potrivit acestuia, a avea multi copii ar trebui sa devina o norma, un mod de viata pentru toate popoarele din Rusia.

„Multe dintre popoarele noastre pastreaza traditia familiei, in care sunt crescuti patru, cinci sau mai multi copii.Reamintim ca in familiile rusesti bunicile si strabunicile noastre aveau atat 7, cat si 8 copii. Haideti sa pastram si sa reinviem aceste traditii”, a declarat Putin.

Reamintim ca, potrivit informatiilor transmise de serviciile secrete occidentale, razboiul din Ucraina ar fi facut peste 300.000 de victime – morti, raniti si disparuti – in randul trupelor ruse, doar in asaltul din ultimele zile asupra localitatii Avdiivka pierzandu-si viata cateva mii de soldati rusi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: